Aktuality

Eliška Bučková doporučuje 05. 04. 2016

Jsou profese, při kterých je nejen zdravý, ale také spokojený a plnohodnotný spánek nezbytný. Náročná práce modelky je toho příkladem. Miss Eliška Bučková je přesvědčena o tom, že nepohodlné či přerušované snění nic neodpouští ani dokonalému vzhledu ale i vytrvalému pracovnímu tempu či dobré náladě. Proto si potrpí na prvotřídní spánkové pomůcky, kam rozhodně patří i zodpovědně zvolený polštář. Protože Eliška Bučková nechce nic riskovat, sama si vyzkoušela několik prvotřídních produktů z naší nabídky, vyrobené předním českým výrobcem ložních produktů Medicalcomfort.

Favoritem Elišky Bučkové je polštář Medical Swiss Comfort

Polštář, který krásku absolutně nadchnul, je jeden z obecně velmi oblíbených výrobků z paměťové pěny, který nabízíme. Zajímá vás, čím si zajistil prvenství i u modelky?

Ještě před ulehnutím vás prý okouzlí luxusně hebkým povrchem z Aloe Vera a jeho příjemnou strukturou. Pozitivní hodnocení si zasloužila i adekvátní velikost polštáře s dvěma odlišně vysokými boky. Ty umožňují variabilní použití, takže hledání nejvhodnější pozice pro oporu hlavy se během noci stalo hračkou. Velmi důležitá ale pro Elišku Bučkovou byla i pevnost snoubená s poddajností polštáře. Není divu, že tu dokáže Medical Swiss Comfort poskytnout prvotřídně. Vyroben je totiž z tvarové paměťové pěny SWISS FOAM+, která má ty nejlepší fixační schopnosti. A poslední velký plus, který byl vyzdvižen? Velmi přijatelná cena za tak komfortní spánek.

Polohovací polštář Relax Magic

Do oka Elišce Bučkové padl i propracovaný polohovací polštář Relax Magic. Jedná se o relaxační pomůcku ze speciální měkoučké pěny, kterou ocenila především během kratšího odpočinku v obývacím pokoji. Nejraději ji má položenou na koberci a obklopena vonnými svíčkami se v pohodlí zaposlouchává do klidné hudby. Lákavé, že? Zkuste to také. Variabilita této podložky nabízí až osm poloh, takže se v používání nikdy neomrzí.

Záruka spokojenosti

Když nebudete se zakoupeným zbožím spokojeni, můžete ho do 14 dnů bez udání důvodu vrátit.

Eliška Bučková doporučuje!

Česká Miss a účastnice prestižní světové soutěže krásy Miss Universe doporučuje naše produkty.